Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Khamis, 20 Oktober 2011

PROJEK GAJAH PUTIH.....

Salam semua...
Minggu nie, minggu yang sebuk buat saya, di opis, kami ada student carnival, wat exhibition untuk pelajar dicn, alhamdulillah, sambutan di booth kami sangat menggalakkan sampaikan tak tersempat nak mengejar sumer orang untuk dilayan, booth akan dibuka hingga hari sabtu nie, maknanya sabtu nanti saya kena gi opis dikala kawan2 lain diulit keseronokan bercuti.. hhuhuhuhuhu...
tu yang tak sempat nak update blog ni, selalunya malam2 sempat gak skodeng blog sendiri tapi balik dah letih, apa lagi nampak bantal kul 9mlm jer dah terlelap, nasib baiklah Encik Bos tak kesah hihihihihi... (sowi bang ... tak sempat nak borak2 cam slalu).  Kalu nak tahu masak pun tak sempat (bukan aper penat beb)...syian anak2, tapi alhamdulillah diorang tak banyak hal nyer, apa sajer di berri .. berselera jer diorang....
Tapi tu laa.. dalam sebuk2 nie, saya nak share satu gambar ngn kengkawan .. balik tadi sedang saya sebuk di dapur menyelesaikan apa2 yang tak selesai, anak tecik saya di depan dengan kakaknya.. saya sangat hairan dengan kesenyapan yang tiba2.. lalu dengan perlahan saya gi skodeng diorang.. nak tahu aper dah jadi.. meh skodeng sama2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
nampak tak muka diorang penuh ngn aper?
dah kena tangkap dah...pesalah main bedak dalam bilik ibu...
Diorang berdua2 diam2 kat dalam bilik ibu main bedak, abih berterabur bedak satu bilik, jenuh ibu membersihkannya.. aduhai anak2 ish ish ish...patutlah diam jer rupanya mereka berdua sedang melakukan projek gajah putih bersama2..sadis ibu...hihihihihi...Amacam.. ok tak projek diorang nie, ingat ibu nak join sama :)



4 ulasan:

  1. hehe..dh mcm tepung gomak sayam..

    BalasPadam
  2. MK: hihihihi..tu la pasal..sebenarnya satu badan dah penuh bedak ..:)

    BalasPadam
  3. Za..penat balik semalam pun tak lega lagi di tambah lak ngn projek diorang nie..:)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...